Tel.: +31 (0)70 352 34 93 | E-mail: info@robmolenkamp.nl | Route

Molenkamp Dienstverlening B.V.

Wij zijn sinds 1980 actief in de glasbewassing en gedurende de jaren hebben wij ons ontwikkeld tot de specialist op het gebied van glasbewassing en diverse aanvullende werkzaamheden op het gebied van reiniging en onderhoud. Onze opdrachtgevers variëren van overheden, multinationals, VvE’s, midden- en kleinbedrijf tot de particuliere sector.

Dagelijks zijn er namens Molenkamp Dienstverlening B.V. 15 - 20 gediplomeerde glazenwassers / vakspecialisten actief om het glas en overige onderdelen weer in perfecte staat op te leveren. Wij voeren deze werkzaamheden uit geheel volgens de geldende regels en voorschriften. Bij nieuwe opdrachten zal er eerst een project risico inventarisatie uitgevoerd worden (RI&E) alvorens onze medewerkers de werkzaamheden zullen gaan uitvoeren.

Molenkamp Dienstverlening B.V.. is in staat om al uw opdrachten snel en kwalitatief uit te voeren conform gemaakte afspraken. Door de samenwerking met ons zusterbedrijf Molenkamp Verhuur B.V. kunnen wij onze werkzaamheden in de meest uiteenlopende situaties nagenoeg altijd uitvoeren waarbij veiligheid voorop staat.